Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛محمد کمالی سرپرست دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در مراسم تکریم و معارفه‌ ریاست دانشگاه گفت: پیشینه تشکیل گروه‌های آموزشی نشان از این دارد که در هر برهه‌ای به رشته‌ای اقبال بیشتری بوده است و همین توجهات مقطعی مسبب رشد نا‌متوازن رشته‌های تحصیلی و مراکز پژوهشی در دانشگاه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: خرسندم‌ که به عنوان ریاست دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بتوانم خدماتی را به جامعه و به خصوص افراد دارای معلولیت و خانواده‌های آنها داشته باشم و خوشبختانه با آگاهی از شرایط و نیازهای تخصصی موجود در سازمان بهزیستی اهمیت این دانشگاه را نشان می‌دهد که با بروز رسانی برنامه و ارائه تدابیر جدید می‌توان در این عرصه گام‌های خوبی برداشت.

کمالی افزود: چند وجهی بودن دانشگاه و رشته‌هایی نظیر رفاه اجتماعی، علوم روانشناسی، روانپزشکی، علوم توانبخشی و پرستاری چهره متفاوتی را نسبت به سایر دانشگاه‌ها نشان می‌دهد که باید در این عرصه نهایت تلاش خود را به کار بگیریم.

سرپرست دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی  افزود: رشد کمی دانشجویان به خصوص دانشجویان تحصیلات تکمیلی در مقابل رشد ناکافی زیر ساخت‌های دانشگاه ضعف بین بخش‌های مختلف آموزشی، پژوهشی، درمانی و توانبخشی نشان می‌دهد که باید برنامه منسجمی‌ داشته باشیم تا بتوانیم از  ظرفیت‌های بالقوه بیمارستان رازی به عنوان بزرگترین بیمارستان روانپزشکی کشور برای رشد و توسعه دانشگاه در حوزه سلامت و روان بهره بگیریم.

وی افزود: کمبود یا فقدان رابطه سازمان یافته با مراکز علمی، اجرایی، خدماتی به ویژه در بخش سلامت اجتماعی، توسعه خدمات اجتماعی، توانبخشی، درمانی برای جامعه هدف به خصوص افراد دارای معلولیت، ارتقای سطح علمی آموزشی استادان و دانشجویان در تکریم منابع انسانی( استاد، دانشجو و کارکنان) از برنامه‌های گوناگونی که آن را دنبال می‌کنیم.

کمالی اظهار کرد: با عنایت به مشکلات بخش آموزش اهتمام ویژه‌ای برای گسترش و ارتقای فرایند‌های آموزشی خواهیم داشت و ممکن است از گروه محور بودن به دانشجو محور بودن حرکت کنیم تا بتوانیم رشد متوازن گروه‌ها و رشته‌های تحصیلی را فراهم کنیم.

سرپرست دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تحقق نقشه جامع علمی، نقشه سلامت در حوزه مرتبط با توانبخشی سلامت بهداشتی و روانی، گسترش مرجعیت علمی از طریق مجازی و واقعی، تقویت پژوهش و نوآوری و توجه به فناوری‌های توانبخشی از طریق مراکز رشد و شرکت‌های دانش‌بنیان را از دیگر موضوعات پیش‌رو عنوان کرد.

وی در پایان گفت: امیدواریم با همکاری سازمان یافته با نهادها و سازمان‌های ارائه دهنده خدمات سلامت اجتماعی، رفاه اجتماعی، توانبخشی که از تأکیدات وزارت بهداشت است را از دیگر اهداف خود عنوان کرد و بهره‌برداری آموزشی و پژوهشی با متولیان سلامت در عرصه‌های اجتماعی به منظور توسعه خدمات به جامعه هدف را بخشی از رسالت‌های دانشگاه عنوان کرد.

انتهای پیام /

اظهارات ریاست دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در مراسم معارفه

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۸۷۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آنها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

داوود خوش‌شکن افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا (ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن افزود: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشور‌های افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور گفت: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در کشور را دارد. پس از مشهد شهر‌های قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

 

 

دیگر خبرها

  • واکنش روابط عمومی دانشکده علوم خانواده به برخی حاشیه‌سازی‌ها
  • توضیح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران درباره حاشیه‌های اخیر
  • توضیح دانشگاه تهران درباره بهره مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی
  • واکنش دانشگاه تهران به حواشی برخی انتصابات در دانشکده خانواده
  • بیش از ۸۴ هزار تماس با مشاوره تلفنی بهزیستی مرکزی برقرار شد
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد