Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سیدمحمدهادی ایازیدر جمع هیات رییسه و مسئولان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، با بیان ۱۲ محور از برنامه های وزارت بهداشت در زمینه سلامت اجتماعی جامعه، از دکتر یئیس این دانشگاه خواست تا در قالب تفاهم نامه همکاری با وزارت بهداشت، نسبت به تدوین و اجرای طرح های حوزه سلامت اجتماعی مشارکت داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ساختار معاونت اجتماعی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تقویت می شود

وی بر تقویت ساختار معاونت اجتماعی این دانشگاه را همانند دانشگاه های بزرگ کشور تاکید کرد و گفت: مرکز مطالعات "اجتماع محور سلامت" با مشارکت وزارت بهداشت در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تاسیس می شود. این مرکز می تواند پاسخگوی نیازهای علمی و آموزشی تمامی مراکز تحقیقات و گروه های مرتبط با حوزه سلامت اجتماعی در کشور باشد.

 معاون اجتماعی وزارت بهداشت مشارکت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برای تدوین ساز و کارهای لازم جهت اجرای ۱۲ محور از برنامه های حوزه سلامت اجتماعی جامعه را مهم دانست و افزود: تدوین سند اجتماعی کشور، مراحل پایانی خود را می گذراند و بنا است تا از ابتدای سال آینده اجرا شود و اجرای آن، نیاز به تدوین برنامه ها براساس موارد ذکر شده در این سند دارد که اعضای هیات علمی و متخصصان حوزه سلامت اجتماعی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی می توانند در این زمینه با وزارت بهداشت همکاری داشته باشند.

پیگیری اجرای سند ملی سالمندی کشور را یکی از برنامه های وزارت بهداشت

ایازی، پیگیری اجرای سند ملی سالمندی کشور را یکی از برنامه های وزارت بهداشت عنوان کرد و گفت: باید برای اجرای این سند بودجه مشخصی در نظر گرفته شود که نیاز به همکاری متخصصان و کارشناسان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در این بخش داریم.

 وی با اشاره به فعالیت شبکه سازمان های مردم نهاد و خیران در کشور، اظهارداشت: با توجه به پتانسیل و توانایی اجرایی این سازمان ها در شهرها و مناطق مختلف و مشارکت موثر آنها در اجرای برنامه های سلامت اجتماعی در جامعه ، می توانیم از ظرفیت های علمی و آموزشی اعضای هیات علمی و امکانات دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در جهت تقویت این شبکه و اعضای آن ، بهره مند شویم.

 وی همچنین گفت: تاکنون ۵۸۰ خیریه پشتیبان بیمارستان در سطح کشور پیش بینی کردیم که یکی از وظایف آن ها، مددکاری بیمارستان ها است و امیدوارم با همکاری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بتوانیم ساز و کارهای لازم برای آموزش و اجرای برنامه های وزارت بهداشت در این بخش را تدوین کنیم.

 ایازی اظهار داشت: سند ملی توانبخشی با همکاری مشاور وزیر بهداشت در امور توانبخشی، در حال تدوین است و با این نقشه راه، می توان به خیرین و بخش های مختلف در این حوزه کمک کرد.

 معاون اجتماعی وزارت بهداشت یکی از محورهای اصلی وزیر و وزارت بهداشت از "اجتماعی شدن نظام سلامت" ذکر کرد و افزود: برنامه های این بخش بسیار گسترده هستند و تاکنون ۶۹ شاخص "عدالت در سلامت " تصویب شده که متخصصان و کارشناسان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی می توانند در زمینه تدوین برنامه ها و تعریف مداخلات لازم ، وزارت بهداشت را یاری دهند.

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۵۷۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۸۴ هزار تماس با مشاوره تلفنی بهزیستی مرکزی برقرار شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمود حسین آبادی ظهر پنجشنبه در آئین تجلیل از پیشگامان سلامت اجتماعی استان مرکزی اظهار کرد: ۲۴ مرکز مشاوره حضوری غیر دولتی استان مرکزی، سال گذشته به ۶ هزار و ۷۵۶ مراجعه کننده مشاوره ارائه داد.

وی ادامه داد: ۲۱ هزار و ۵۷ نفر معادل ۴۵ هزار و ۵۱ ساعت نیز سال گذشته مشاوره تلفنی از خط ۱۴۸۰ دریافت کردند.

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی گفت: اختلاف با همسر، مشکلات بین فردی، تربیت کودک و مشاوره قبل از ازدواج بیشترین فراوانی تماس‌ها بوده است.

حسین آبادی گفت: موضوع تماس‌های گرفته شده با خط ۱۲۳ در سال گذشته ۶۹۲ مورد کودک آزاری، ۲۹۷ مورد اختلافات خانوادگی، ۱۱۸ مورد افکار خود کشی، ۶۶ مورد بد سرپرستی و ۵۴ مورد زنان و دختران آسیب دیده بوده است.

وی ۴۸ مورد سالمند آزاری، ۴۲ مورد فرار، ۴۲ مورد معلول آزاری، ۳۸ مورد والد آزاری و ۳۰ مورد اختلافات خانوادگی را موضوع‌های بعدی تماس با خط ۱۲۳ اورژانس اجتماعی استان مرکزی عنوان کرد.

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی با اشاره به وظیفه این نهاد در تأمین سلامت روانی افراد جامعه، گفت: این نهاد اجتماعی و حمایتی کمک می‌کند تا افراد به عنوان کنشگران فعال در جامعه نقش آفرین باشند.

فعالیت‌های بهزیستی در جهت سلامت اجتماعی توسعه یافته است

معاون سلامت اجتماعی بهزیستی استان مرکزی نیز در این آئین گفت: این سازمان در جهت سلامت اجتماعی، فعالیت‌ها و اقدامات پیشگیرانه، مداخلات اجتماعی و حمایتی، توانبخشی علمی و تخصصی را توسعه بخشیده است.

محمد علی الله دادی بیان کرد: بهزیستی به همت نیروهای پر تلاش و کارشناسان خبره توانسته در مسیر سلامت، بهزیستی شکوفایی و بالندگی جامعه گام بردارد.

وی افزود: اقداماتی چون طرح‌های مختلف آگاه‌سازی، انجام طرح‌های غربالگری شنوایی سنجی و تنبلی چشم با پوشش ۸۰ درصدی جامعه هدف و پیشگیری از معلول زایی با بررسی اختلالات ژنتیکی بر اساس حکم برنامه ششم، انجام و ارائه خدمات مشاوره‌ای و روان شناختی با استفاده از فناوری‌های نوین در جهت ازدواج‌های موفق، ارائه طرح‌های مختلف در جهت مداخلات بهنگام در جهت کاهش طلاق از جمله ثبت الکترونیک طلاق و آموزش‌های پیش از ازدواج دیگر خدمات بهزیستی است.

الله دادی اظهار کرد: طرح‌های اجتماعی به نام نظام مراقبت‌های اجتماعی دانش‌آموزان «نماد» و طرح مشارکت اجتماعی دانش‌آموزان «ماد» جهت آگاه‌سازی و توانمندسازی دانش‌آموزان، ارائه خدمات پیشگیری از دیگر اقدامات توسعه‌ای خدمات سازمان بهزیستی است.

وی گفت: درمان اعتیاد در پهنه گستره کشور، توسعه کمی و کیفی خدمات اجتماعی از جمله ایجاد اورژانس اجتماعی و برنامه‌های دیگر برای همه اقشار و آحاد جامعه نشان دهنده تلاش بهزیستی در مسیر سلامت اجتماعی است.

کد خبر 6095223

دیگر خبرها

  • انعقاد ۱۳ پیش تفاهم‌نامه گردشگری در غرفه فارس در نمایشگاه ایران اکسپو
  • دانشگاه تهران رتبه اول همکاری‌های بین‌المللی را دارد
  • بیش از ۸۴ هزار تماس با مشاوره تلفنی بهزیستی مرکزی برقرار شد
  • اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا
  • انعقاد ۱۳ پیش تفاهم‌نامه‌ گردشگری در غرفه فارس در نمایشگاه ایران اکسپو
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • انعقاد ۷ تفاهم‌نامه رهاورد اکسپو برای خراسان جنوبی
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • انعقاد تفاهم‌نامه مشترک حوزه گردشگری با ۶ استان در نمایشگاه ایران اکسپو
  • تفاهم نامه ارائه خدمات رونشناختی در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کارگران امضا شد