Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، معاون امور اجتماعی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با حضور در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و در نشست با دکتر  امیرمسعود عرب رئیس این دانشگاه، انعقاد تفاهم نامه همکاری فی مابین را در برنامه های مشترک قرار داد.

دکتر سیدمحمد هادی ایازی در این نشست همچنین از تدوین سند اجتماعی کردن سلامت در معاونت های اجتماعی دانشگاه های علوم پزشکی خبر داد که دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی نیز با توجه به ماموریت های خاص خود و نیازهای جامعه ، نسبت به تهیه سند اجتماعی کردن سلامت به عنوان نقشه جامع در این حوزه، اقدام خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته دکتر ایازی، تدوین سند اجتماعی کردن سلامت، با هدف تهیه برنامه جامع و نقشه اجتماعی سلامت کشور، از سوی معاونت امور اجتماعی این وزارت به دانشگاه های علوم پزشکی ابلاغ شده است که با توجه به ماموریت های دانشگاه های علوم پزشکی و به ویژه نیازهای منطقه ای و آمایش سرزمین هریک از دانشگاه ها، دارای تفاوت هایی با یکدیگر خواهند داشت و لذا وزارت بهداشت با ابلاغ این برنامه به تمامی دانشگاه های علوم پزشکی و تحت پوشش این وزارت، در پی دریافت نقطه نظرها و نیازهای هر منطقه از کشور در این حوزه است.

رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی نیز با اشاره به اینکه این دانشگاه بیش از دیگر دانشگاه های علوم پزشکی تحت پوشش وزارت بهداشت، بر حوزه رفاه و سلامت اجتماعی تمرکز دارد و در این حوزه به عنوان ستاد تولید محتوا عمل می کند، گفت که دانشگاه علوم بهزیستی این برنامه را در دستور کار قرار می دهد و با هم اندیشی تمامی مسئولان و مدیران بخش های مختلف دانشگاه، نسبت به تهیه این سند اقدام خواهد کرد.

دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با ۲۲ گروه آموزشی و هشت مرکز تحقیقات در سه حوزه سلامت (رفاه و سلامت اجتماعی ، سلامت روانی و توانبخشی ) نسبت به تربیت نیروی متخصص در رشته های تخصصی این سه حوزه سلامت همچون روانپزشکی، روانشناسی، پرستاری توانبخشی، مددکاری اجتماعی، مشاوره و روانشناسی بالینی، مدیریت رفاه و سلامت اجتماعی، فیزیوتراپی، کاردرمانی، ارتوپدی فنی، ارگونومی، گفتاردرمانی، سالمندشناسی، رشد و پرورش کودکان پیش از دبستان، سلامت در حوادث و بلایا و ...  اقدام می کند.

 این دانشگاه منحصربفرد، در برخی از رشته ها، تنها برگزارکننده دوره های تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری آنها در کشور و حتی کشورهای خاورمیانه است و در برخی از رشته ها نیز اولین برگزارکننده دوره های تحصیلات تکمیلی آنها در کشور است.

کد خبر 4363918 آزاده سهرابی

منبع: مهر

کلیدواژه: تفاهم نامه دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی وزارت بهداشت وزارت بهداشت سازمان غذا و دارو دارو سرطان اهدای خون دیابت کمیسیون بهداشت و درمان فشار خون رژیم غذایی هلال احمر جمهوری اسلامی ایران سید حسن هاشمی هپاتیت زنان بیمارستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۶۹۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲

ایسنا/خراسان رضوی مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد از ورود گردشگران سلامت در سال گذشته بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد کسب کرده است.

داوود خوش‌شکن در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص وضعیت گردشگری سلامت مشهد در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آن‌ها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

وی افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا(ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد یادآور شد: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن بیان کرد: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشورهای افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور خاطرنشان کرد: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در سطح کشور را دارد. پس از مشهد شهرهای قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص ارزیابی درآمدزایی گردشگری سلامت در مشهد طی سال گذشته گفت: درآمد خوبی در گردشگری سلامت کسب کرده‌ایم، ضمن اینکه درآمد بسیاری که از این طریق وارد کشور می‌شود ثبت نمی‌شود. این رقم ثبت شده، شاید یک‌چهارم یا یک‌پنجم درآمد مشهد از گردشگران سلامت در سال گذشته بوده باشد. پولی که گردشگران سلامت به مطب پزشکان، لیدرها، مراکز تفریحی و گردشگری و... می‌دهند ثبت نمی‌شود. ما فقط عددی که در بیمارستان و سامانه ثبت شده را اعلام می‌کنیم و از سایر هزینه‌های گردشگران به صورت دقیق اطلاعی نداریم.

خوش‌شکن بیان کرد: نسبت به سال ۱۴۰۱ درآمد ما از گردشگری سلامت تقریبا ۲ برابر شده است، این در صورتی است که تعداد بیماران ما ۱۰ درصد افزایش داشته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انعقاد ۱۳ پیش تفاهم‌نامه گردشگری در غرفه فارس در نمایشگاه ایران اکسپو
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • انعقاد ۱۳ پیش تفاهم‌نامه‌ گردشگری در غرفه فارس در نمایشگاه ایران اکسپو
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بین کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و چهار کشور خارجی
  • تفاهم‌نامه همکاری حوزه علمیه خواهران و اوقاف یزد
  • انعقاد ۷ تفاهم‌نامه رهاورد اکسپو برای خراسان جنوبی
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • انعقاد تفاهم‌نامه مشترک حوزه گردشگری با ۶ استان در نمایشگاه ایران اکسپو