Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز به نقل از دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، گزارش اجرای بسته های تحول و نوآوری آموزشی در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی به معاون وزیر بهداشت ارائه شد.

دکتر آرش میراب زاده - معاون آموزشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با اعلام این خبر، گفت: گزارش ارائه شده نشان داد که عملکرد دانشگاه علوم بهزیستی در اجرای بسته های تحول و نوآوری در آموزش، موفق بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: اهداف برنامه های آموزشی در سه مرحله کوتاه مدت (تا آخر سال جاری)، میان مدت (تا آخر شهریور ۹۸) و دراز مدت (تا آخر اسفند ۹۸) ، مشخص شده است.

میراب زاده افزود: در بسته «مرجعیت علمی»، ساختار اولیه مرکز مدیریت دانش و حمایت از سیاستگذاری در توانبخشی و مرورهای نظام مند تا دستیابی به دستورالعمل های بومی و ابزاری انجام می شود تا فناوری توانبخشی ارزیابی شود.

معاون آموزشی دانشگاه علوم بهزیستی اظهار داشت: مقدمات تدوین بخشی از کتب مرجع در حوزه توانبخشی با اهداف میان و دراز مدت، تا آخر امسال انجام خواهد شد.

وی افزود: در راستای بسته «آموزش پاسخگو»، تدوین سند توانمندی فارغ التحصیلان در دو رشته گفتار درمانی و کاردرمانی انجام شده است و برای دو رشته فیزیوتراپی و ارتوپدی فنی نیز در حال اجرا است.

میراب زاده درباره برنامه های آینده این دانشگاه گفت: از شورایعالی برنامه ریزی خواسته ایم که مجوز تاسیس رشته «فناوری توانبخشی» را به دانشگاه علوم بهزیستی بدهد که شورایعالی، پذیرش در این رشته را با ایجاد گرایش از رشته مهندسی پزشکی اعلام کرد که دانشگاه ما مجددا از شورایعالی خواسته تا چگونگی پذیرش را به دانشگاه علوم بهزیستی واگذار کند.

وی افزود: از کلان منطقه ۱۰ خواسته شده است تا ماموریت ویژه سیاستگذاری و برنامه ریزی در حوزه «سلامت و رفاه اجتماعی» را به دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بسپارند، چون تنها دانشگاهی است که با توجه به پتانسیل علمی و تحقیقاتی و توانمندی اعضای هیئت علمی که در گروه ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم بهزیستی فعالیت دارند، می تواند این ماموریت را برعهده بگیرد.

167 / 167

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۶۴۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد

آیت‌الله لطف‌الله دژکام در دیدار با اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شیراز با توجه به پهناور بودن استان و حجم بالای مراجعان تاکید کرد: لازم است تلاش برای توسعه توانمندی‌ها و رفع چالش‌های حوزه سلامت، اولویت مسئولان باشد.

او، مرجعیت و قدرت تصمیم‌گیری را از ویژگی‌های اصلی اساتید عنوان کرد که باید بسیار مورد توجه قرار گیرد و در خصوص اخلاق پزشکی و توسعه مسائل فرهنگی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، راهکار‌هایی نیز ارائه داد.

تلاش برای تقویت برنامه آموزش دانشجویان و ارتقای جایگاه اساتید و دانشجویان دانشگاه، دیگر تاکید نماینده ولی فقیه در فارس بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز نیز در این دیدار، محور اصلی تلاش اعضای هیئت رئیسه دانشگاه را توسعه خدمات مجموعه در تمامی ابعاد و در تمامی مناطق استان عنوان کرد و ادامه داد: در کنار توسعه خدمات، از دغدغه‌های اصلی مسئولان دانشگاه، تقویت اهداف فرهنگی در سطح دانشجویان، کارکنان و اساتید است.

سیدوحید حسینی با اشاره به تلاش‌هایی که در حوزه آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز انجام شده، به کسب موفقیت‌های حوزه سلامت استان فارس در این زمینه پرداخت و افزود: دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حوزه تخصصی پزشکی در جایگاه برتر کشور قرار دارد و با ظرافت ویژه‌ای مسایل اساتید، دانشجویان و دانشگاه در حال پیگیری است.

او از افزایش قابل توجه تعداد فلوشیپ و پزشک فوق تخصص طی ۳۰ ماه گذشته در دانشگاه خبر داد و افزود: همچنین در حال حاضر بیش از ۶۵۰ پزشک متخصص در مراکز درمانی زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در استان، به مردم خدمات سلامت‌محور ارائه می‌دهند.

حسینی در ادامه با ارائه توضیحاتی پیرامون تامین اعتبارات و پرداخت مطالبات کادر سلامت گفت: تقویت تامین منابع و معیشت اساتید، کارکنان و دانشجویان نیز با پیگیری مکرر مسئولان دانشگاه از مجموعه وزارت بهداشت و نهاد‌های مرتبط، در حال انجام است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در بخش دیگری از سخنان خود به توسعه اهداف پژوهشی در حوزه سلامت فارس اشاره کرد و افزود: با تلاش‌های انجام شده و برنامه ریزی در زمینه تقویت امر پژوهش، دانشگاه علوم پزشکی شیراز از رتبه ششم کشور در حوزه پژوهش، به رتبه چهارم کشور ارتقا یافته است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • رقابت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری پزشکی/افزایش ۱۲درصدی ظرفیت برای امسال
  • بیش از ۸۴ هزار تماس با مشاوره تلفنی بهزیستی مرکزی برقرار شد
  • کیفیت رشته‌های پیراپزشکی ضامن سلامتی جامعه است
  • رقابت ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • با گذشت دو سال از ابلاغ سیاست‌های تأمین اجتماعی خبری از اجرایی شدنشان نیست
  • مدل دانشگاه آزاد برای رسیدن به توانایی گروهی، شبکه سرای نوآوری است
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری