Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، گفت: دانشگاه ما نیز مانند دیگر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، تابع دستورالعمل‌های وزارت بهداشت و تصمیمات مراجع کشوری است و تا زمانی که ابلاغ مستقیمی در این ارتباط دریافت نکنیم، کلاس‌های تئوری بصورت مجازی و کلاس‌های عملی و کارورزی‌ها بصورت حضوری برگزار می‌شود و به محض اعلام دستورالعمل مشخص مبنی بر بازگشایی کامل دانشگاه‌ها، آمادگی برای حضور کامل دانشجویان در کلاس‌های درس و دیگر واحدهای آموزشی و پژوهشی دانشگاه را داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، دکتر محمدرضا خدایی اردکانی اظهار کرد: با همکاری معاونت فرهنگی – دانشجویی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و تشکل‌های شورای صنفی دانشجویان و بسیج دانشجویی دانشگاه، تمهیدات لازم برای حضور این دانشجویان در گروه‌های آموزشی، با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی فراهم شده و گروه‌های منظم دانشجویان به ویژه دانشجویان مقطع کارشناسی، از نزدیک با توانمندی‌های علمی و اجرایی دانشگاه که در سطح ملی مطرح است، آشنا شده و همچنین با حضور در گروه‌های آموزشی، با مدیران گروه‌ها، اساتید راهنما و دیگر اعضای هیات علمی گروه مربوطه به گفت وگو نشسته و ابهامات خود در ارتباط با روند آموزشی را با آنان در میان گذاشتند.

 دکتر خدایی به عنوان متخصص روانپزشکی، قبولی دانش آموزان در کنکور و ورود آنان به دانشگاه‌ها را مرحله مهمی از زندگی جوانان ذکر کرد که در پی آن، اشتیاق آشنایی با دانشگاهی که قبول شدند و حضور در محیط دانشگاه و کلاس‌های درس در این دانشجویان شکل می‌گیرد و پاسخگویی به این نیاز، از ضروریات سلامت روانی آنان محسوب می‌شود.

وی افزود: متاسفانه از سال گذشته، اولویت بر سلامت جسمی دانشجویان و اعضای هیات علمی گذاشته شد و برای پیشگیری از ابتلا به کرونای کشنده، همه فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی بصورت مجازی و از راه دور انجام شد و این شرایط سبب شد تا دانشجویان ورودی ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ ، حضور در محیط دانشگاه و تعامل با اساتیدشان به صورت چهره به چهره را تجربه نکنند.

معاون آموزشی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی خاطرنشان کرد : یکی از برنامه‌های تدارک دیده شده در تور آشنایی دانشجویان، حضور آنها بویژه دانشجویان مقطع کارشناسی، در محل گروه‌های آموزشی رشته خود و در جمع مدیر و اعضای هیات علمی گروه‌ها بود که با هماهنگی قبلی، همه اعضای هیات علمی در روز و ساعت مقرر، در گروه مربوطه پذیرای دانشجویان خود بودند.

وی اضافه کرد: بیش از ۲۰۰ تن از دانشجویان جدید در این برنامه شرکت کردند و خوشبختانه بازخوردی که از سوی دانشجویان، از اجرای این برنامه و تعامل آنان با اساتید دریافت کردیم، بسیار رضایتبخش است و امیدواریم رضایت و خشنودی دانشجویان از این برنامه، بخشی از نیاز سلامت روان آنان را پاسخ داده و در ادامه تحصیل آنها موثر باشد.

دکتر خدایی با اشاره به اینکه بسیاری از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی از جمله دبیران و اعضای بورد تخصصی کشوری در رشته‌های توانبخشی و سلامت اجتماعی هستند، گفت: آشنایی دانشجویان جدید که تجربه حضور در دانشگاه را نداشتند، با مراکز تحقیقاتی کشوری مانند مرکز ژنومیک، رصدخانه اجتماعی کووید ۱۹ و تعامل با اساتید و متخصصان بنامی که جایگاه کشوری و بین‌المللی دارند، انگیزه آنان را در ادامه تحصیل و ساختن آینده‌ای بهتر برای خود و دیگران، دو چندان می‌کند.

وی در مورد بازگشایی کامل و مستمر این دانشگاه نیز تصریح کرد: دانشگاه ما نیز مانند دیگر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، تابع دستورالعمل‌های وزارت بهداشت و تصمیمات مراجع کشوری است و تا زمانی که ابلاغ مستقیمی در این ارتباط دریافت نکنیم، کلاس‌های تئوری بصورت مجازی و کلاس‌های عملی و کارورزی‌ها بصورت حضوری برگزار می‌شود، و به محض اعلام دستورالعمل مشخص مبنی بر بازگشایی کامل دانشگاه‌ها، آمادگی برای حضور کامل دانشجویان در کلاس‌های درس و دیگر واحدهای آموزشی و پژوهشی دانشگاه را داریم.

 به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، تور آشنایی دانشجویان ورودی‌های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ این دانشگاه، طی چهار روز، از زمان اسکان دانشجویان ساکن شهرستان در خوابگاه‌های دانشگاه، استفاده از امکانات تغذیه و ایاب و ذهاب، و شرکت حدود ۲۷۰ دانشجوی ساکن شهرستان‌ها و تهران در برنامه‌های متنوع علمی، فرهنگی، و شاد و سرگرم کننده در دانشگاه برگزار شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی کرونا در ایران دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی اعضای هیات علمی دانشگاه ها برای حضور گروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۲۶۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آنها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

داوود خوش‌شکن افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا (ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن افزود: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشور‌های افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور گفت: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در کشور را دارد. پس از مشهد شهر‌های قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

 

 

دیگر خبرها

  • درخشش گروه سرمایه گذاری غدیر و هلدینگ های زیر مجموعه آن در ششمین نمایشگاه ( ایران اکسپو ۲۰۲۴ )
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان در تربت حیدریه
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • اعلام آمادگی دانشگاه قم برای پذیرش دانشجویان و اساتید اخراجی آمریکا
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی برگزار شد
  • تجلیل از استادان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در سال ۱۴۰۳
  • اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به کار خود پایان داد
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد