Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در بازدید از بیمارستان روانپزشکی رازی، ضمن اشاره به اختصاص یک میلیارد تومان برای راه‌اندازی پژوهشکده علوم رفتاری و سلامت روانی، گفت: انواع فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی در این مرکز، می‌تواند وجهه‌ای را که از گذشته‌های دور برای روانپزشکی رازی (امین‌آباد) در اذهان مردم ساخته شده، تغییر بدهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایران اکونومیست، دکتر حمیدرضا خانکه در بازدید سرزده از بیمارستان روانپزشکی رازی، در نشستی با مسئولان این بیمارستان گفت: یک میلیارد تومان برای راه‌اندازی پژوهشکده علوم رفتاری و سلامت روانی، اختصاص داده می‌شود.

وی با اشاره به لزوم تدوین برنامه تحول مرکز روانپزشکی رازی در کوتاه مدت، میان و درازمدت، افزود: انتظار نیست که ماموریت مرکز روانپزشکی رازی عوض شود، بلکه تنوع و ترکیبی از انواع فعالیت‌های درمانی، آموزشی و پژوهشی باید در مرکز آموزشی – درمانی رازی انجام شود و راه‌اندازی پژوهشکده سلامت روانی، می‌تواند اولین گام در این راستا باشد.

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی تاکید کرد: با توجه به پتانسیل بالای مرکز روانپزشکی رازی به‌لحاظ وجود متخصصان بنام و رزیدنت‌های حوزه روان و همچنین بزرگترین فیلد آموزشی در این مرکز، باید ترددها و فعالیت‌های غیردرمانی در این مرکز افزایش یابد. انواع فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی در این مرکز، می‌تواند وجهه‌ای که از گذشته‌های دور برای روانپزشکی رازی (امین آباد) در اذهان مردم ساخته شده، تغییر بدهد.

دکتر خانکه با اشاره به لزوم آشنایی هرچه بیشتر اعضای هیات علمی با امکانات این مرکز آموزشی و درمانی، مسئولان بیمارستان روانپزشکی رازی را به ایجاد جاذبه برای اساتید و دانشجویان جهت استفاده هر چه بیشتر از امکانات مرکز رازی ترغیب کرد و به همین منظور، برگزاری تورهای آشنایی برای اعضای هیات علمی و دانشجویان و یا برگزاری کارگاه‌های آموزشی توانمندسازی هیات علمی در محل این مرکز را پیشنهاد داد.

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در ادامه با همراهی مسئولان و مدیران روانپزشکی رازی، از مرکز بیمارستانی تازه تاسیس ایثار بازدید کرد و درباره راه‌های تامین منابع مالی جهت تجهیز این مرکز و امکانات آموزشی و پژوهشی آن، با مسئولان مرکز روانپزشکی رازی صحبت کرد.

در ادامه، دکتر خانکه در بازدید از ساختمان آموزشی فارابی که پذیرای جمعی از دانشجویان علوم پزشکی از دانشگاه‌های دیگر بود، گفت: حتما برنامه‌هایی برای آشنایی هرچه بیشتر اساتید و دانشجویان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با فیلد روانپزشکی رازی اجرا شود تا آمار حضور دانشجویان و اساتید دانشگاه ما در مرکز روانپزشکی رازی افزایش یابد.

وی همچنین با بازدید از بخش‌های بستری جرجانی، چهارغربی، پنج غربی و ابوریحان، از وضعیت بیماران پرسید و در جریان اقدامات انجام شده و برنامه های در دست اجرای بخش های بستری قرار گرفت.

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، در ادامه، ضمن بازدید از سالن پخت غذای مرکز روانپزشکی رازی که قرار است مورد بازسازی قرار بگیرد، از مسئولان بیمارستان خواست تا مطالعه کوهورت از وضعیت تغذیه بیماران روانپزشکی را در برنامه‌های پژوهشی خود قرار بدهند.

بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه  علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، مرکز آموزشی – درمانی روانپزشکی رازی که در منطقه امین آباد شهر ری واقع شده، بزرگترین و قدیمی‌ترین مرکز روانپزشکی منطقه خاورمیانه است که تحت پوشش دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و با بهره‌گیری از توان تخصصی متخصصان و اساتید دانشگاه و کادری مجرب، انواع اختلالات اعصاب و روان را بصورت سرپایی (کلینیک‌ها) و بستری در بخش‌های مختلف، درمان می‌کند. خدمات مشاوره روانشناسی، کاردرمانی، فیزیوتراپی، مددکاری (اعضای تیم درمان و توانبخشی) و انواع خدمات پاراکلینیکی همچون دندانپزشکی، رادیولوژی، آزمایشگاه، نوار قلب، الکتروآنسفالوگرافی، از دیگر خدمات مرکز روانپزشکی رازی است که به مددجویان و بیماران بستری و مراجعان سرپایی ارائه می‌شود.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی ، مرکز روانپزشکی رازی ، پژوهشکده علوم رفتاری و سلامت روانی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی مرکز روانپزشکی رازی راه اندازی پژوهشکده مرکز روانپزشکی رازی آموزشی و پژوهشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۳۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آنها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

داوود خوش‌شکن افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا (ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن افزود: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشور‌های افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور گفت: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در کشور را دارد. پس از مشهد شهر‌های قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

 

 

دیگر خبرها

  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • اولین دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شد
  • تصمیم‌گیری‌های کلان زیارتی با کمک «مرکز ملی داده‌های زیارت»
  • دست مایوالکترونیک توسط مرکز توانبخشی هلال احمر به تولید انبوه می رسد
  • اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران افتتاح شد
  • بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی برگزار شد
  • تصویب راه‌اندازی دانشکده خانواده در دانشگاه‌های شهید بهشتی و شریف همچنین تهران
  • طرح «پایش و ارتقای سلامت» اعضای جهاد دانشگاهی سلامت محور است